Over mij

Missie

Persoonlijk, laagdrempelig, heldere en duidelijke adviezen dat zijn de pijlers van L3. Op basis van deze aanpak in combinatie met mijn passie voor sport en coaching kan ik je begeleiden om jouw doelstellingen te behalen. Een persoonlijke aanpak staat bij mij voorop, omdat iedereen uniek is en een eigen aanpak behoeft. Ik ga uit van jouw doelstellingen en mogelijkheden, hierbij werk ik altijd op basis van de meest actuele inzichten en toepassingen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Peter Lijten en ik ben L3 begonnen vanuit mijn passie voor (duur)sporten. Ik ben opgeleid als triathlon trainer niveau 3 en daarnaast ben ik opgeleid voor het uitvoeren van bikefits. Met L3 wil ik met mijn kennis, ervaring en passie andere sporters helpen om hun doelstellingen te behalen. Zelf sporten geeft mij veel energie, iemand zijn (sport)doelstellingen op een verantwoorde manier laten behalen geeft mij nog meer energie.

Vorig jaar heb ik het finishen van een hele triathlon van mijn bucketlist afgestreept tijdens de Ironman in Maastricht. Voor de komende jaren heb ik nog diverse doelstellingen die ik graag wil behalen zoals diverse triatlons, marathons en fietstochtenzoals de Marmotte. Maar nog leuker vind ik het om andere atleten hierbij te helpen.

Hopelijk tot snel.

Peter Lijten

Referenties

caret-down caret-up caret-left caret-right

Erg prettig samenwerken met peter. Hij plant de trainingen wanneer ik tijd heb en door het regelmatig contact is er een stok achter de deur. Samen werken we nu aan mijn marathon project voor het jaar 2019.

Roos

Samen zijn we een meer jaren project aangegaan. Mijn ultieme en ambitieuze doel is me kwalificeren voor WK Ironman in Kona. Peter maakt hier ook zijn doel van zodat we hier samen aan werken en regelmatig het plan bijsturen, werken een loop- en zwemtechniek voor een optimaal resultaat.

Paul